fredag, maj 08, 2009

Plats 44 på listan! Nu får Andersson & Malm passa sig!

Först och främst vill vi här på Bloggokrati tacka våra trogna läsare för att vi, på den tunga... bloggsiten topblogarea.se, har ramlat in på plats 44 och därmed hamnat före självaste Ung Vänsters officiella blogg!!! Fortsätter vi så här så kommer vi inom kort att flåsa andra storheter som ex CUF:s ordförandes blogg (39) och riksdagsledamoten Fredrik Malm (33) i nacken. Stort tack till er läsare som möjliggjort detta och boostat våra egon inför helgen!

Nu till cirkushundens kärna. Imorgon är det nämligen Europadagen vilket vi självklart ska uppmärksamma lite extra. Då vi är en så interagerande blogg så vill vi självklart ha er läsare med oss i detta. Därför kommer här en liten uppmaning inför morgondagen: 

Ta reda på minst en sak som berör EU-valet den 7 juni. Det kan röra sig om information om kandidaterna, lite faktakunskap om själva valet eller EU som organisation eller helt enkelt var er vallokal är belägen. 

Därefter ser ni till att dela med er av denna förträffliga information till minst två personer. Nu kommer vi till det fiffiga i detta lilla projekt. Under gårdagen hade bloggen, enligt diffus statistik, 234 unika besökare Om alla dessa 234 personer informerar sig själva och sprider informationen vidare till två personer betyder det alltså att hela 702 personer har utökat sina kunskaper om EU-valet på en enda dag! Fortsätter vi ekvationen och ponerar att dessa 702 pratar med ytterligare en person så är vi raskt uppe i 1404 personer, ja ni greppar systemet.

Så leta med ljus och lykta efter lite simpel information och dela med er till nära och kära. Vill ni ha tips på vart ni ska leta så föreslår vi att ni tittar i högerspalten under EU-länkar och klickar er vidare där. 

Glöm heller inte bort att titta in här senast imorgon igen. Då inleder vi nämligen utfrågningen av samtliga partier som ställer upp i EU-valet. Då kan det bli åka av! Så håll fanan högt, och släng gärna iväg ett mail eller en kommentar till oss om hur det har gått med informationsprojektet, så syns vi senast imorgon igen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar