torsdag, maj 14, 2009

Moderaterna & Socialdemokraterna ingnorerar väljarna!

Nu ska vi inte dra ut på det längre. Imorgon kommer vi att börja publiceringen av svaren på de nio frågor som vi skickade till de kandiderande partierna i Europaparlamentsvalet. Vi är oerhört glada över responsen från partierna och hoppas att svaren ska ge lite vägledning inför den 7 juni.

Dessvärre har landets två största partier, dvs Socialdemokraterna och Moderaterna, valt att ignorera våra frågor och kommer således inte att finnas representerade i morgondagens svar. Vi har påmint de båda partierna med varierande resultat. Moderaterna valde helt sonika att totalt ignorera vår påminnelse, medans Socialdemokraterna svarade att de skulle återkomma med svar senast på tisdag denna vecka. Då inget svar inkommit tolkar vi detta som att de bägge partierna väljer bort möjligheten att kommunicera med potentiella väljare och informera om sitt politiska budskap. Vi på Bloggokrati kan bara beklaga detta.

Vi är däremot ytterst tacksamma och glada över att alla de andra tillfrågade partierna har tagit sig tid att besvara våra frågor. Vi är av den åsikten att de svar vi fått in mycket väl täcker samtliga åskådningar på den svenska politiska kartan, sett ur både ett ideologiskt och blockpolitiskt perspektiv. 

Så missa inte morgondagens svar! Ett tips är att, om du inte redan gjort det, anmäla dig till vår mail-prenumerationstjänst. Då får du en länk till svaren direkt till din mail och slipper således riskera att bli utan information om vad de svenska partierna tycker och tänker om EU. 

* ** *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar