fredag, augusti 06, 2010

Dagens tips!

I vår jakt på intressana länkar ramlade vi över denna fiffiga tjänst. Valpejl heter den och drivs genom ett samarbete mellan SR och SVT. Här kan du plocka fram just de kandidater som du vill titta lite närmare på innan du gör dina tre val den 19e september.

Där kan man hitta fakta kring lite allt möjligt om politiker runt om i landet. På nästan ingen tid alls fann vi tex att Johan Tolinsson,  socialdemokratisk riksdagskandidat från Halland, har använt sig ut av ROT-avdraget. Vi fick också reda på att Martin Nyberg, Miljöpartist från Finnspång, gärna skulle segla lite oftare och att Marléne Lund Kopparklint, Moderat från Karlstad, har trygghet som sin viktigaste valfråga och att hennes favoritmat är rårakorna som hennes dotter lagar.

Fantastisk sida för oss alla som vill veta lite mer om annat än Burkaklädda lärare och pensionärernas skattesituation. Tack för det SR och SVT. Gå in och hitta just din kandidat innan den 19:e september!

/J. Nyström

1 kommentar:

  1. Har hört att Kopparklint tidigare varit sosse och att hon har en ganska trasslig bakgrund. Dock inget hon själv öppet berättat om. Någon som vet något mer om henne?

    SvaraRadera