måndag, juni 22, 2009

Semsterstängt?

Ni som ännu inte har givit upp inför synen av en ouppdaterad blogg kanske undrar vad som hänt. Har Bloggokrati tagit semester efter EU-valet, har vi givit upp, begett oss till Västerbron och börjat studera konst eller har vi bara helt sonika stängt butiken? Svaret på samtliga frågor blir NEJ, vi är fortfarande med i matchen och kommer inom kort att börja leverera igen på allvar. Anledningen till denna tillfälliga stiltje är att arbetsbördan för undertecknad och min kollega i Schweiz, utanför själva bloggandet, ökat betydligt under sommarveckorna.

Men misströsta icke. Vi kommer hålla igång som vanligt, nu när vi har tillgång till både teknik, inspirerande miljö och många tankar och idéer angående den politiska arenan både inom och utanför vårt lands gränser. Vi har mycket att se fram emot under sommaren. Landets politiska höjdpunkt och tillika tjuvstarten på valrörelsen inför valet 2010, Almedalsveckan, drar igång på söndag då Vänsterpartiet är först ut. Därefter följer Sveriges ordförandeskap i EU, som startar den 1 juli. Sen rullar det på i en allt snabbare takt mot valdagen september 2010. Vi finns vid er sida och guidar er till vad ni bör veta. Så fortsätt med vanan att slänga ett ögonkast på bloggen under den närmaste tiden!

Fram tills dess att vi klämmer ur oss en saklig och välavvägd analys av det politiska läget i Sverige just precis nu så rekommenderar vi att ni tar er en titt på de länkar som följer här under:

Makthavare.se
Sveriges EU-ordförandeskap
CNN om valet i Iran
Almedalsnytt

Håll till godo. Njut nu av den tillfälliga sommarvärmen, när ni känner för att gå in igen så finns vi där lite som Mollgan eller Snusmumriken, helt enkelt som en vän som alltid ställer upp och som alltid levererar.

Väl mött inom kort.

/J. Nyström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar