söndag, juni 07, 2009

Tack!

Nu är det över för denna gång.

Vi har alla sagt vårt om hur vi vill att Europaparlamentet ska se ut de närmaste fem åren. Vi har dessutom lyckats få med oss fler i skaran i just detta val, valdeltagandet har ökat med hela 6,7 %! Även om vi, enligt Bloggokratis syn på saken, är långt ifrån i mål när det gäller valdeltagande så är vi ändå en bra bit på vägen. Vi har även fått se en ny spelare på den politiska arenan i form av Piratpartiet. Samtidigt har Junilistan lämnat Europaparlamentet för denna gång.

Vi vill tacka alla för engagemanget som vi har mött under de senaste veckorna. Via kommentarerna och via mail har ni läsare visat att det finns ett politisk engagemang där ute i stugorna som bådar gott inför det stundande Riksdagsvalet 2010. Vi vill också tacka alla de partier som har ställt upp i den frågeenkät som vi skickade ut i början av maj. Vi hoppas att kunna bjuda på en likadan inför valet 2010 och på att vi då ytterligare kan utveckla bevakningen.

Vidare vill vi påpeka att det faktum att valet är över inte på något enda sätt innebär att aktiviteten hos oss på Bloggokrati avtar eller upphör, tvärtom. Nu ska vi se på saken från andra perspektiv och komma med analyser och kritiska kommentarer till både höger som vänster. Vi kommer att fortsätta kommentera politik i alla dess former med oförminskad frenesi och hoppas att ni väljer att följa oss även i fortsättningen!

Återigen stort tack för visat engagemang!

/Bloggokratin

--------------------------------------------------------------
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar